ECHIPA OXFORD

ECHIPA OXFORD

Echipa OXFORD are mulţi ani de experienţă practică în domeniul planificarii fiscale internationale si al “afacerii offshore”. Aceasta asigură cel mai înalt standard de calitate a serviciilor si profesionalism.

Managerul acestei echipe multilingve dinamice este domnul Athos Fouttis, consultant fiscal Internaţional, autor de articole în publicaţii internaţionale şi vorbitor periodic la seminariile internaţionale pe teme fiscale si de offshore.

Sediul companiei noastre este situat in principalul cartier de afaceri din Limassol, Cipru.

Promisiunea noastra:

“Servicii de cea mai bună calitate, combinate cu o atenţie promptă din partea personalului pentru satisfacerea nevoilor clienţilor”.

Retea Globala:

Avem o reţea globală de asociaţi în domeniile de fiscalitate, drept, contabilitate, servicii bancare, trusturi, investitii si consultanta generala de afaceri.

Mesaj:

“În cursul ultimelor decenii, lumea a cunoscut schimbări uriaşe în domeniile tehnologice de comunicare şi de transport. Lumea a devenit ” mai mica “. Oamenii de afaceri pot sa realizeze cu usurinta activităţi dincolo de graniţele ţării lor. Procedând astfel multe probleme trebuie evaluate. Unul dintre aceste aspecte este impozitarea. Ciprul este una din tarile care oferă o combinaţie unică de impozitare redusă, disponibilitatea de tratate fiscale şi multe alte beneficii şi stimulente pentru persoanele fizice straine si corporatii. Cipru reprezinta un loc unde serviciul “off-shore “este de cea mai inalta calitate”.

Athos Fouttis
Managing Director
Grupul Oxford